Услуги


Нудиме ортопедски прегледи и консултации, ултразвучни прегледи, аплицирање на интраартикуларни, интрамускулни и мекоткивни инјекции и блокади без и под контрола на ултразвук и ПРП третмани.

Прегледи кај деца и бебиња

Следење и насочување на правилниот раст и развој кај децата и бебињата. Следење на развојот на колковите и коскеното созревање кај бебињата со помош на ултразвук.

Прегледи кај возрасни

Клинички преглед, консултации и дијагностицирање на различни состојби коишто настанале заради претходна повреда или без истата и ги засегаат вашите зглобови и мускули.

Ултразвучен преглед

Преглед со помош на ултразвук кај бебињата за следење на развојот на нивните колкови како и прегледи кај состојби коишто ги засегаат меките ткива кај возрасни пациенти.

ПРП Третмани и интраартикуларни инјекции

ПРП третмани, најновиот додаток во нашиот репертоар, или Platelet Rich Plasma коишто моментално се актуелни кај спортистите за лекување на различни состојби коишто ги засегаат зглобовите или повреди на мускули и тетиви. Интраартикуларни или мекоткивни апликации на инјекции со или без контрола на ултразвук.

Работно време


Понеделник

12:00 - 20:00

Вторник - петок

08:00 - 16:00

Запознајте ја нашата ординација


...
...
...
...

« Неколку зборови
за нас »

Добредојдовте на официјална веб страна на ПЗУ Ортомедика - специјалистичка ординација по ортопедија! Основани сме во 2001 - ва година во Скопје од страна на Др. Горан Видоевски. Моментално се наоѓаме на Ул. Христо Смирненски бр.4/2, до Универзална Сала.

— Горан Видоевски

Исконтактирајте не:


Информации

Христо Смирненски 4/2
Скопје

contact@pzuortomedika.com.mk

02/3214076, 070235138

Нашата локација: